Skribent: Carina Andersson
Skriv ut  Tipsa en vän  A B C
Publicerad: 2017-11-13

Behåll musklerna vid viktminskning

Den omtvistade frågan om hur man bäst tappar fett utan att tappa muskler har nu fått ett svar.
 
Behåll musklerna vid viktminskning
Forskare vid McMaster University har studerat hur man bäst bevarar eller ökar sin muskelmassa samtidigt som man tappat fett.
 
De kom fram till att det går att bli av med fett snabbt samtidigt som man behåller sina muskler, men det är ett tufft program som troligen inte passar alla.
 
I den aktuella studien ingick 40 unga män som under en månad fick följa ett hårt träningsprogram samtidigt som de skulle minska sitt energiintag med 40 procent.
 
Deltagarna delades in i två grupper. Båda grupperna gick på en lågkaloridiet, men den ena gruppen fick inta mer protein än den andra.
 
Resultatet blev att de som fick mer protein ökade sin muskeltillväxt med något kilo medan gruppen som fick mindre protein behöll sina muskler. Anledningen till att de som fick mindre protein ändå kunde behålla sin muskelmassa var att de styrketränade under dieten.
 
Gruppen som fick mer protein gick ner mer i fettvikt än de som åt mindre protein under dieten. De som åt mer protein gick ner cirka 5 kilo medan de som åt mindre protein gick ner 3,5 kilo.
 
Programmets nyckelfaktorer
- Träning sex dagar i veckan. Både kondition och styrketräning.
- 40 procent lägre kaloriintag
- Proteinintag på 2 gram per kilo kroppsvikt istället för normalt 0,8 gram per kilo kroppsvikt.
 
Programmet var tufft och forskarna menar att de bevakade gruppen hela tiden. Man bör vara i kontakt med läkare eller personer utbildade inom hälsa och friskvård om man ska ge sig in i ett strikt program för snabb viktminskning. Ett för högt proteinintag under längre tid kan påverka njurar och lever negativt.
 
 
Kommentarer på denna artikel
 
2018-01-30 13:19:49 - Ulrika Charles
Love Spells Win-Back Ex älskare
Jag heter Ulrika Charles. från Tripoli .. för några dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överstepräst Oduduwa ta tillbaka hans ex fru efter skilsmässa.
Jag var så lycklig att stöta på DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress
Jag kontaktar samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet,
Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem. Vi är alltid värdesamma och greateful för Oduduwa hjälp.
idag berättar jag med glädje och lycka till världen ...
jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och även med dig här med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
* Love Spells Win-Back Ex älskare
* Framgång och främjande magisk stavning
* Lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDD HÖG
* förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
* Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
* Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
* dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
Oduduwa personligt Whatsapp nummer +2348109844548.
 
Kommentera denna artikel