Skribent: Carina Andersson
Skriv ut  Tipsa en vän  A B C
Publicerad: 2018-04-15

Byt kött mot nötter för friskare hjärta

En ny studie visar att kött är dåligt för hjärtat.
 
Byt kött mot nötter för friskare hjärta

Fotograf: sund.nu

Forskarna konstaterar att protein från kött är förknippat med en kraftigt ökad risk för hjärtsjukdom medan protein från nötter och frön är hälsosamt för hjärtat.
 
Studien visar att personer som äter stora mängder kött har 60 procents ökad risk för hjärt- och kärlsjukdom, medan människor som äter stora mängder nötter och frön har en minskad risk för hjärt- och kärlsjukdom med 40 procent. Studieresultatet är baserat på ett underlag från över 80.000 personer.
 
Sedan tidigare vet man att nötter och frön innehåller hälsosamma fetter, men nu tror man att det även handlar om biologiska effekterna av proteiner i nötter och frön som ger skydd åt hjärta och kärl.
 
 
Källa: Loma Linda University Adventist Health Sciences Center
 
 
Kommentarer på denna artikel
 
2018-04-19 11:07:49 - Camila Rodela
camilarodela360@gmail.com
Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA &8203;&8203;KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA &8203;&8203;KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
(1) OM DU VILL DIN EX-BACK
(2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
(3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
(4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
(5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
(6) du vill vara rik
(7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
(8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
(9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
(10) DU BEHÖVER EN JOBB
 ogagakunta@gmail.com
 
Kommentera denna artikel