Skribent: Carina Andersson
Skriv ut  Tipsa en vän  A B C
Publicerad: 2018-03-28

Gör ditt eget påskgodis

Godisförsäljningen slår alla rekord kring påskhelgen. Om du tänker på din hälsa så bör du göra eget godis av bra råvaror istället. Här får du några tips.
 
Gör ditt eget påskgodis
 
Att göra sitt eget godis är både kul och gott, men framför allt så vet du exakt vad det innehåller. På så sätt slipper du dålig fettkvalitet, e-nummer, färgämnen och andra tillsatser. Bättre godis kan du inte hitta.
 
Blåbärs- och nässelbollar>>
 
Fröbollar med kakao>>
 
Healthypraliner>>
 
Aprikosbollar>>
 
Chokladris med mandel och aprikos>>
 
Ananasgodis>>
 
Aprikos- och mandelklickar>>
 
 
Fakta:
 
 
Kommentarer på denna artikel
 
2018-03-28 01:31:06 - Allison Howarts
allisonhowarts101@gmail.com
Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) du vill ha en fru / make
 
Kommentera denna artikel