Skribent: Anna Bengtsson
Skriv ut  Tipsa en vän  A B C
Publicerad: 11/30/2017

Meditation ger mest energi

En studie har undersökt vad som ger mest energi.
 
Meditation ger mest energi
I studien jämförde man koffein, motion eller en tupplur med meditation och stämde av hur trötta testdeltagarna var efter respektive aktivitet.
 
Det visade sig att meditation var bättre än både koffein, motion och en tupplur, när man vill att den tunga eftermiddags-tröttheten ska försvinna.
 
Forskarna undersökte vilken metod som var den bästa energikuren och delade in testdeltagarna i fyra grupper som skulle göra något av följande: dricka tre koppar kaffe under en timme, meditera i 40 minuter, springa i 20 minuter eller sova i 15 minuter.
 
Därefter testades personerna i en så kallad psychomotor vigilacde task - ett test som utifrån en rad fysiska och mentala övningar visar hur trött personen ifråga är.
 
Dom piggaste deltagarna var dom som mediterade i 40 minuter. Kaffedrickarna klarade sig näst bäst och på delad sista plats kom dom som hade sovit eller motionerat.
 
Tidigare forskning har visat att meditation gör hjärnan skarpare.
 
 
Källa: Society for Neuroscience
 
 
Fakta:
Därför fungerar meditation
 
När du mediterar fokuserar du koncentrationen runt en enda sak. Det får nervsystemet att "byta browser" från att vara dominerat av det sympatiska nervsystemet till det parasympatiska nervsystemet. På så sätt sänks kroppens tempo, blodtryck och puls, samtidigt som hjärnans mängd av bland annat alfavågor ökar - allt har en avslappnande effekt.
 
 
 
Kommentarer på denna artikel
 
1/30/2018 1:18:33 PM - Ulrika
Love Spells Win-Back Ex älskare
Jag heter Ulrika Charles. från Tripoli .. för några dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överstepräst Oduduwa ta tillbaka hans ex fru efter skilsmässa.
Jag var så lycklig att stöta på DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress
Jag kontaktar samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet,
Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem. Vi är alltid värdesamma och greateful för Oduduwa hjälp.
idag berättar jag med glädje och lycka till världen ...
jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och även med dig här med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
* Love Spells Win-Back Ex älskare
* Framgång och främjande magisk stavning
* Lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDD HÖG
* förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
* Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
* Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
* dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
Oduduwa personligt Whatsapp nummer +2348109844548.
 
Kommentera denna artikel