Skribent: Carina Andersson
Skriv ut  Tipsa en vän  A B C
Publicerad: 7/14/2017

Monotasking - en sak i taget ger effektivitet

Även om vi enligt forskning blivit 20 procent smartare än våra förfäder så kan vårt arbetsminne inte hantera mer information samtidigt. Nyckeln till effektivitet ligger i att göra en sak i taget.
 
Monotasking - en sak i taget ger effektivitet
För att kunna bli mer effektiv så bör du planera hur du ska hantera dina uppgifter. Därefter ska du arbeta med en sak i taget tills den är klar.
 
Att hoppa mellan flera uppgifter och inte avsluta påbörjade projekt leder till ångest, oro och en känsla av att inte räcka till.
 
Sä här kan du börja bli mer effektiv
 • Skriv ner en att göra-lista
  Skriv ner vad du har att göra och dela upp uppgifterna utifrån vad du faktiskt kan hinna med under en dag. Håll dig sedan till planeringen.
   
 • Fokusera på en sak i taget
  Håll dig till den arbetsuppgift du arbetar med just nu. Även om du blir avbruten så återgå till att fokusera på det du påbörjat och avsluta uppgiften innan du går vidare till nästa.
   
 • Ta en paus
  Genom att ta en kortare paus mellan uppgifterna blir du mer effektiv. Ta en kort promenad, drick vatten eller gå och prata med en kollega.
   
 • Avsätt tid för kreativitet
  Prova nya tekniker eller nya arbetssätt för att få ny energi i vardagen.
   
   
  Källa: Blomsterbranschen
 •  
   
  Kommentarer på denna artikel
   
  1/30/2018 1:17:00 PM - Ulrika
  Love Spells Win-Back Ex älskare
  Jag heter Ulrika Charles. från Tripoli .. för några dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överstepräst Oduduwa ta tillbaka hans ex fru efter skilsmässa.
  Jag var så lycklig att stöta på DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress
  Jag kontaktar samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet,
  Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
  för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem. Vi är alltid värdesamma och greateful för Oduduwa hjälp.
  idag berättar jag med glädje och lycka till världen ...
  jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och även med dig här med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm - BUSINESS STAR
  * avdelningar - SKYDD HÖG
  * förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
  * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
  * Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
  Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Oduduwa personligt Whatsapp nummer +2348109844548.
   
  12/15/2017 5:11:17 PM - Maryam Moussavi
  Monotasking
  Hej
  Jag vill säga att vi människor är olika men före kommer att vissa av oss är nära lika varandra. Där för allt råd och knäpper fungerar inte för oss alla. Jag tror vi måste lära oss kunskaper ja men också våran egna knäpp för lösa våran bekymmer. Tack och lycka till med eran ut sprida kunskaper.
   
  Kommentera denna artikel