Bulgursallad från Medelhavet

Bulgursallad från Medelhavet


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
8 styck Rädisa
4 msk Olivolja
2.5 dl Bulgur
2 styck Citron
0.75 dl Mynta färsk
0.5 styck Gurka
150 gram Fetaost fett 25%
185 gram Babyspenat färsk
Gör så här:
Tillaga bulgur enligt anvisning på paketet.
Låt svalna.
Blanda saften av citronerna, 0,25 tsk salt och 1 nypa svartpeppar i en stor skål.
Häll långsamt och under omrörning ner 4 msk olivolja till en jämn dressing.
Lägg i rädisor, gurka, mynta och bulgur i vinägretten och blanda ordentligt.
Rör försiktigt ner babyspenaten, fetaosten och servera.

Recept:
Mat på minuten, sallad, Brigit L Binns, Bonnier impact
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 438
  • GI-värde: 61