Blåbärskeso med mörk choklad och mandelspån

Fotograf: Annethe Åhrberg

Blåbärskeso med mörk choklad och mandelspån


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 ruta Mörk choklad, minst 70% kakao
1 msk Mandelspån
1 dl Keso fett 4%
1 dl Blåbär
Gör så här:
Hacka mandelspån och choklad.
Blanda keso med blåbär.
Toppa med choklad och mandelkross.


Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 184
  • GI-värde: 30