Bittens frukostlimpa

Fotograf: Johan Twedberg

Bittens frukostlimpa


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
1,5 dl Boveteflingor
4 styck Ägg
2 tsk Rapsolja berik
2 dl Mjölk fett 2%
1,5 dl Hallon
1,5 dl Blåbär
2 msk Linfrön torkade
0,5 dl Proteinpulver 92% protein
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop alla ingredienser och häll i en teflonbrödform och grädda i 30-40 minuter.

Övrigt:
Linfrön och proteinpulver är valfritt. Det gör brödet lite mer matigt.
Kan ätas som frukost eller mellanmål. När den svalnat, dela den och lägg i folie och sedan plastpåse. Klar att ätas som den är.

Recept:
Sockerfria kokboken, Pia Nordström och Bitten Jonsson, Forum bokförlag
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 409
  • GI-värde: 61