Bakad potatis med feta- och olivröra

Fotograf: Gunilla Landström

Bakad potatis med feta- och olivröra


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
Fetaoströra
2 styck Oliver gröna inlagda
1 styck Soltorkade tomater
0.5 klyfta Vitlök
20 gram Apetina 10% fetaost
4 styck Basilika färsk
2 msk Total grekisk yoghurt fett 0% (Fage)
2 msk Keso fett 4%
1 nypa Svartpeppar
0.13 msk Lättyoghurt naturell fett 0.5%
Tillbehör
1 medelstor Potatis bakad
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Borsta potatisen och gör hål i den med en gaffel. Baka potatisen 50-60 minuter.
 
Finhacka vitlök, oliver, tomat och ost. Blanda med övriga ingredienser och servera till potatisen.


Övrigt:
Man kan också baka potatisen i micro. Det tar 10-15 minuter. Glöm inte att sticka hål i den med en gaffel innan.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 382
  • GI-värde: 120