GI Brownie

Fotograf: Katja Kristoferson

GI Brownie


Antal portioner: 20

Ingredienser
MängdLivsmedel
120 gram Smör fett 80%
2 msk Kaffe bryggt
2 styck Ägg
2 msk Dinkelmjöl speltmjöl fullkorn
4 msk Kakaopulver
100 gram Valnötter
100 gram Mörk choklad
Gör så här:
Rör smöret mjukt med elvisp eller i matberedare,
Tillsätt ett ägg i taget.
Rör i kakao, kaffe, dinkelmjöl och valnötter.
Hacka chokladen grovt och rör ner den.
Smörj och bröa en avlång brödform och häll i smeten.
Grädda i 175 grader i ca 20 minuter i nedre delen av ugnen.


Recept:
Baka smalt, Linnea Seidel, Tasteline
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 119
  • GI-värde: 35