
Fotograf: Bianca Brandon-Cox
Cheesecake med passionsfrukt och mango
Antal portioner: 12
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
2 dl | Mandelmjöl |
4.5 dl | Cashewnötter |
2 dl | Aprikoser torkade |
0.5 dl | Blåbär torkade |
4 msk | Kakaopulver |
3 dl | Kesella lätt fett 1% |
350 gram | Mango fryst |
2 styck | Passionsfrukt |
Gör så här:
Mixa mandel, 2 dl cashewnötter, aprikoser, blåbär och kakao till botten. Platta ut botten i en springform.Mixa kesella, resten av cashewnötterna och mango som tinat till fyllningen. Häll över fyllningen och servera direkt, alternativt frys in.Garnera med passionsfrukt vid servering.
Recept:
Eat clean, Kristina Andersson, Massolit förlag
Mixa mandel, 2 dl cashewnötter, aprikoser, blåbär och kakao till botten. Platta ut botten i en springform.Mixa kesella, resten av cashewnötterna och mango som tinat till fyllningen. Häll över fyllningen och servera direkt, alternativt frys in.Garnera med passionsfrukt vid servering.
Recept:
Eat clean, Kristina Andersson, Massolit förlag
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Snittbetyg:
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 259
- GI-värde: 46