
Fotograf: Erica Palmcrantz
Blåbärs- och nässelbollar
Antal portioner: 12
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
2 dl | Pumpafrön squashfrön torkade |
15 styck | Aprikos |
2 dl | Sötmandel |
1 msk | Nässelpulver |
1 dl | Blåbär |
2 msk | Blåbärspulver |
Gör så här:
Kör pumpakärnorna till ett fint mjöl i matberedaren.Tillsätt övriga ingredienser förutom blåbärspulver, tills det blir en konsistens du kan forma till bollar. Rulla i blåbärspulver.
Recept:
Mitt nya raw food kök– 250 recept som håller dig frisk och stark året runt, Erica Palmcrantz
Kör pumpakärnorna till ett fint mjöl i matberedaren.Tillsätt övriga ingredienser förutom blåbärspulver, tills det blir en konsistens du kan forma till bollar. Rulla i blåbärspulver.
Recept:
Mitt nya raw food kök– 250 recept som håller dig frisk och stark året runt, Erica Palmcrantz
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Snittbetyg:
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 134
- GI-värde: 53