Fisksoppa med rotfrukter och timjan

Fotograf: Gunilla Landström

Fisksoppa med rotfrukter och timjan


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
130 gram Fisktärningar av Lax. Torsk & Sej (Findus)
3 dl Grönsaksblandning morötter palsternacka purjolök selleri fryst
0,5 tsk Fänkål torkad
0,25 styck Lök röd
1 tsk Olivolja
1 nypa Svartpeppar
0,25 stjälk Timjan färsk
Aioli
2,5 dl Fiskbuljong
0,5 msk Matlagningsyoghurt fett 8%
0,5 klyfta Vitlök
0,5 msk Majonnäs fettfri (Findus)
Gör så här:
Tina fisk och grönsaker. Rosta fänkålsfrön i en torr panna. Skär lök i skivor och stek i olja. Tillsätt övriga grönsaker, buljong och fänkålsfrön.
Smaka av med svartpeppar.
 
Blanda pressad vitlök med matlagningsyoghurt och majonnäs.
Servera vitlöksröran och en kvist färsk timjan till soppan.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

2

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 296
  • GI-värde: 54