Aprikos- och mandelklickar

Fotograf: Ian Parsons

Aprikos- och mandelklickar


Antal portioner: 24

Ingredienser
MängdLivsmedel
115 gram Mörk choklad
2 msk Honung flytande
115 gram Aprikoser torkade
55 gram Mandelmjöl
Gör så här:
Blanda choklad och honung i en värmetålig skål och ställ den över en kastrull med sakta sjudande vatten tills chokladen smält.
Rör ner aprikoser och mandel i den smälta chokladblandningen.
Fördela blandningen teskedsvis i små pappersformar.
Låt stelna i 2-4 timmar eller tills de är hårda.

Övrigt:
1 portion är 1 styck.
Receptet är beräknat att ge 24 stycken.

Recept:
Choklad - de 100 bästa recepten, Linda Doeser, Parragon förlag
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 56
  • GI-värde: 44