Rostade grönsaker med dijonkeso och quinoa

Fotograf: Gunilla Landström

Rostade grönsaker med dijonkeso och quinoa


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
Kesoröra
4 msk Keso fett 4%
1 msk Dill
0,5 tsk Dijonsenap
Grönsaker
3 skiva Zucchini
2 nypa Svartpeppar
1 krm Salt
1 mellan Morot
1 tsk Olivolja
0,3 styck Paprika gul
0,25 styck Lök gul
Tillbehör
0,5 dl Quinoa
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär grönsakerna i bitar och lägg på plåt.
Ringla över olja.
Salta och peppra.
Baka i ugn cirka 15 minuter.
Tillaga quinoa enligt anvisning på paket.
Blanda kesoröran.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 293
  • GI-värde: 39