Rotfruktsgratäng med thaismak

Fotograf: Gunilla Landström

Rotfruktsgratäng med thaismak


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 styck Potatis
1 styck Palsternacka
1 bit Kålrot
1 mellan Morot
Gratängsås
2 nypa Salt
1 tsk Limeskal
1 dl Kokosmjölk lätt konserv
1 tsk Currypasta grön (Blue Dragon)
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skär grönsaker i tunna skivor och bitar.
Lägg i smord form.
Blanda gratängsås.
Häll över grönsakerna.
Baka i ugn 15-20 minuter.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 274
  • GI-värde: 85