Pasta med krämig rättikasås

Fotograf: Gunilla Landström

Pasta med krämig rättikasås


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
Pastasås
1 tsk Olivolja
1 klyfta Vitlök
0,25 styck Lök röd
130 gram Rättika
1 mellan Morot
0,5 msk Dinkelmjöl speltmjöl fullkorn
0,5 dl Kelda lagalätt fett 5%
0,5 dl Vatten
2 nypa Svartpeppar
0,5 krm Salt
Tillbehör
2 dl Pasta makaroner spaghetti fullkorn kokt m salt
Gör så här:
Koka pasta enligt anvisning. Stek finhackad vitlök tills den fått färg. Tillsätt skalad och finhackad lök, morot och rättika. Tillsätt sedan mjöl och rör om. Häll i vatten och lagalätt. Smaka av med salt och peppar.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 284
  • GI-värde: 56