Fänkål och apelsindryck

Fotograf: Tim Ferguson-Hill

Fänkål och apelsindryck


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
1 styck Fänkål
2 stor Apelsin
4 styck Basilika färsk
Gör så här:
Skölj och ansa fänkålen, lägg undan lite av blasten.
Hacka grovt.
Skala apelsinerna, men spara lite av det vita.
Lägg undan lite av skalet till garnering.
Hacka grovt och tag bort kärnor om så önskas.
Skölj basilikan.
Kör allt i juicepress.
Servera juicen med fänkålsblast och apelsinskal som dekoration.


Recept:
Hälsodrinkar, Kathryn Hawkins, ICA bokförlag
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 133
  • GI-värde: 52