Hallonvinäger

Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt

Hallonvinäger


Antal portioner: 18

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 dl Hallon
1 msk Honung
3 dl Äppelcidervinäger
Gör så här:
Lägg hälften av bären i en liten kastrull.
Tillsätt honungen.
Häll på vinägern, koka upp och sjud 3 minuter.
Sila och låt svalna.
Lägg resten av bären i en flaska.
Fyll på den silade vinägern.


Övrigt:
Satsen ger cirka 3 dl. 1 portion motsvarar 2 msk.
Vinägern håller sig i kyl minst 3 månader.

Recept:
Variera bjudmaten med nya, läckra tillbehör, Lena Söderström, Bokförlaget Semcon
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 10
  • GI-värde: 33