Exotiska frukter med chokladdip

Fotograf: Gunilla Landström

Exotiska frukter med chokladdip


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
Frukt
4 styck Jordgubbar
0,25 styck Papaya
0,25 styck Mango
40 gram Vindruvor
Chokladdip
2 ruta Mörk choklad
2 msk Kelda lagalätt fett 5%
1 msk Kesella lätt fett 1%
1 tsk Socker
Gör så här:
Skölj och skiva frukten i bitar.
Lägg på ett fat.
Smält försiktigt chokladen i Lagalätt.
Rör i kesella och socker.
Häll chokladdippen i en skål och servera med frukten.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 214
  • GI-värde: 66