Päron med nöttopping och vaniljyoghurt

Fotograf: Gunilla Landström

Päron med nöttopping och vaniljyoghurt


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
Nöttopping
1 tsk Smör fett 80%
3 styck Cashewnötter
0,5 tsk Sesamfrön torkade
0,5 tsk Ingefära färsk
2 tsk Socker
2 msk Kelda lagalätt fett 5%
Tillbehör
4 styck Physalis
3 msk Mild yoghurt vanilj fett 2%
1 styck Päron
Gör så här:
Smält smör. Tillsätt frön, nötter, riven ingefära och övriga ingredienser till toppingen.
Skär päron i bitar och halvera physalis. Varva frukt, bär, nötblandning och yoghurt.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 255
  • GI-värde: 63