Pasta med avokado och tomat

Fotograf: Pelle Berglund

Pasta med avokado och tomat


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
400 gram Pasta makaroner spaghetti
2 styck Tomat
1 styck Lök gul
1 styck Avokado
2 styck Persilja blad
100 gram Apetina 10% fetaost
1 nypa Salt
1 nypa Peppar
Gör så här:
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
Skålla ev och kärna ur tomaterna, skär dem i stora tärningar.
Skala och finhacka löken.
Dela, kärna ur, skala och skär avokadon i tärningar.
Strimla persiljan och tärna fetaosten.
Blanda alltsammans och smaka av med salt och peppar.
Vänd ner pastan och servera.


Övrigt:
Denna rätt kan göras både varm och kall, gärna kall om man har rester av pasta från föregående dag.


Recept:
Snabb sund mat, enkla vardagsrecept av kocklandslaget, Bokförlaget Prisma
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 456
  • GI-värde: 64