Saffransyoghurt

Fotograf: Louise Mattsson

Saffransyoghurt


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
4 dl Yoghurt naturell fett 3%
2 gram Saffran
2 msk Honung
2 msk Pistaschnötter
Gör så här:
Blanda yoghurt, saffran och honung.
Hacka pistagenötterna men lämna några till dekoration.
Klicka upp den färdiga blandningen i höga glas, exempelvis Martiniglas.
Dekorera med de hela pistagenötterna samt ringla lite honung över yoghurten.
Låt glasen stå i frysen några minuter innan servering.


Recept:
Louise Mattsson
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

1

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 251
  • GI-värde: 61