Skinkomelett med apelsinjuice

Fotograf: Arne Adler

Skinkomelett med apelsinjuice


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
3 styck Ägg
1 msk Vatten
50 gram Skinka rökt senapssmak fett 3%
1 nypa Salt
1 nypa Peppar
1 glas Apelsinjuice färskpressad
Gör så här:
Knäck äggen i en skål och vispa ihop med vattnet eller mjölken samt lite salt och peppar.
Skär skinkan i små bitar och blanda ner i äggblandningen.
Hetta upp en teflonpanna till medelvärme och häll i äggblandningen.
Dra med en stekspade utifrån och in så omeletten koagulerar jämnt, lägg sedan på ett lock.
Omeletten är klar när den fortfarande är lite lös på ovansidan.
Servera sedan skinkomeletten med apelsinjuicen.


Recept:
Den perfekta frukosten, Oscar de Hoog & Fredrik Paulún, Fitnessförlaget
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 372
  • GI-värde: 66