Äggröra på knäcke med tomat & skinka

Fotograf: Marcus Borgenvik

Äggröra på knäcke med tomat & skinka


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 styck Ägg
2 msk Lättmjölk fett 0.5 % berik
10 styck Cocktailtomat
4 skiva Skinka rökt fett 3%
1 msk Gräslök
2 skiva Wasa Husman knäckebröd
Gör så här:
Blanda ägg, mjölk och lite salt i en lite kastrull.
Värm upp under omrörning på medelhög värme tills äggröran har fått en fast konsistens.
Dela cocktailtomaterna och strimla skinkan samt hacka kryddgrönt.
Lägg i tomaterna i kastrullen då äggröran nästan är färdig, värm i cirka 1 minut.
Lägg upp äggröran med tomaterna på knäckebrödet och lägg på skinkan och kryddgrönt.


Recept:
Marcus Borgenvik
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 300
  • GI-värde: 67