
Fotograf: Gunilla Landström
Bakad potatis med bresaola och paprika
Antal portioner: 1
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
Bresaolaröra: | |
2 skiva | Bresaola nötkött torkat (Corte Buona) |
2 skiva | Paprika röd |
0,13 msk | Lättyoghurt naturell fett 0.5% |
2 msk | Keso fett 4% |
2 msk | Philadelphiaost light fett 15% |
1 nypa | Svartpeppar |
Tillbehör: | |
1 näve | Sallatsmix blandad sallat |
1 medelstor | Potatis bakad |
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Borsta potatisen och gör hål i den med en gaffel. Baka potatisen 50-60 minuter. Finhacka köttet och paprikan. Blanda med övriga ingredienser. Servera med en näve sallad.
Recept:
Gunilla Landström
Sätt ugnen på 200 grader. Borsta potatisen och gör hål i den med en gaffel. Baka potatisen 50-60 minuter.
Recept:
Gunilla Landström
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Inget betyg satt
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 398
- GI-värde: 121