Bakad potatis med bresaola och paprika

Fotograf: Gunilla Landström

Bakad potatis med bresaola och paprika


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
Bresaolaröra:
2 skiva Paprika röd
2 skiva Bresaola nötkött torkat (Corte Buona)
0,13 msk Lättyoghurt naturell fett 0.5%
2 msk Keso fett 4%
2 msk Philadelphiaost light fett 15%
1 nypa Svartpeppar
Tillbehör:
1 näve Sallatsmix blandad sallat
1 medelstor Potatis bakad
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Borsta potatisen och gör hål i den med en gaffel. Baka potatisen 50-60 minuter.
 
Finhacka köttet och paprikan. Blanda med övriga ingredienser. Servera med en näve sallad.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 398
  • GI-värde: 121