Äggröra med tomat & skinka på knäcke

Fotograf: Marcus Borgenvik

Äggröra med tomat & skinka på knäcke


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 msk Lättmjölk fett 0.5 % berik
2 styck Ägg
10 styck Cocktailtomat
4 skiva Skinka kokt fett 3%
2 skiva Wasa Sport
1 msk Gräslök
Gör så här:
Blanda ägg och mjölk i en kastrull.
Värm upp under omrörning på medelhög värme tills äggröran har fått en fast konsistens.
Dela cocktailtomaterna och strimla skinkan samt klipp gräslöken i småbitar.
Lägg i tomaterna i kastrullen när äggröran nästan är färdig. Värm cirka 1 minut.
Lägg äggröran på knäckebröden.
Lägg på skinka och gräslök.


Recept:
Marcus Borgenvik
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 329
  • GI-värde: 73