Yoghurt med äggmacka och äpple

Fotograf: Annethe Åhrberg

Yoghurt med äggmacka och äpple


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 dl Lättyoghurt naturell fett 0.5%
1 styck Ägg kokt
1 skiva Rågkusar (Fazer)
0,5 msk Majonnäs lätt fett 32.5%
4 styck Basilika färsk
2 skiva Lök röd
1 styck Äpple m skal
Gör så här:


Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 355
  • GI-värde: 58