Varm banan med granatäpple, kokos och chokladströssel

Fotograf: Annethe Åhrberg

Varm banan med granatäpple, kokos och chokladströssel


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 ruta Mörk choklad
2 styck Banan
2 msk Kokosflingor torkade
1 styck Granatäpple
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela bananerna på mitten och därefter varje halva på längden.
Lägg bananlängderna i ugnssäker form.
Värm i ugnen cirka 7-8 minuter.
Hacka chokladen fint.
Blanda med kokos.
Ta ut bananerna från ugnen och strö över chokladblandningen.
Sätt in formen igen cirka 3-5 minuter tills chokladen smält.
Dela granatäpplet och rensa fram granatäpplekärnorna.
Strö över granatäpplekärnorna till serveringen.


Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

5

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 108
  • GI-värde: 75