Bön- och pastasallad med fetaost

Fotograf: Julia Siwertz

Bön- och pastasallad med fetaost


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
300 gram Pasta makaroner spaghetti
1 förp Minimajs fryst
1 förp Cocktailtomat
2 burk Svarta bönor konserv u lag (Zeta)
1 förp Kalamataoliver (Fontana)
1 förp Fetaost tärnad i olja med örter
1 förp Rucola ruccola
Gör så här:
Koka pastaskruvarna al dente och låt dem svalna på ett fat eller i en stor skål.
Häll på fetaosten samt oljan så att pastaskruvarna blir fuktiga.
Tina minimajsen och halvera cocktailtomaterna.
Blanda sedan ned dem i pastan tillsammans med oliverna och ruccolasalladen.
Skölj de svarta bönerna noga och blanda sedan ned dem i salladen.


Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 670
  • GI-värde: 57