Cashewlax med papayasås

Fotograf: Louise Mattsson

Cashewlax med papayasås


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
150 gram Laxfilé
100 gram Apetina 10% fetaost
0,5 styck Lök gul
2 msk Cashewnötter
2 klyfta Vitlök
0,5 tsk Chilipeppar
1 nypa Salt
4 skiva Aubergine äggplanta
0,5 styck Paprika röd
0,5 styck Papaya
1 dl Crème Fraiche lätt fett 15%
Gör så här:
Mosa laxen i en skål.
Hacka lök, vitlök, fetaost, nötter och blanda sedan med laxen.
Tillsätt chilipeppar och salt samt lite olivolja.
Forma laxsmeten till två biffar och stek dem tills de fått en gyllenbrun färg. Stek även aubergineskivor och paprikan.
Sås:
Mixa papayan och lättcremefraichen med mixer.
Servera laxburgarna tillsammans med de stekta grönsakerna och den härliga papayasåsen.


Recept:
Louise Mattsson
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 362
  • GI-värde: 39