Couscoussallad med äpple och fetaost

Fotograf: P-O Bergström

Couscoussallad med äpple och fetaost


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 dl Vatten
5 dl Couscous
150 gram Apetina 10% fetaost
4 styck Äpple m skal
1 styck Lök röd
1 nypa Salt
1 nypa Peppar
1 tsk Smör fett 80%
1 msk Matolja berik
1 tsk Dill torkad
Gör så här:
Koka upp vattnet tillsammans med lite olja, peppar och salt.
Ta av vattnet och ha i couscousen och en klick smör.
Rör om på plattan.
Låt den svalna och rör den sedan klumpfri.
Tärna äpplen, hacka rödlöken och fetaosten och blanda med couscousen.


Recept:
Veronica Carlsson, kock, Fröjas sal i Uppsala
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

5

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 507
  • GI-värde: 82