Potatis- och avokadosallad med kokt skinka

Fotograf: Annethe Åhrberg

Potatis- och avokadosallad med kokt skinka


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
0,5 styck Lök röd
5 styck Cocktailtomat
2,5 medelstor Potatis kokt kall
1 krm Paprikakrydda
1 styck Avokado
1 mellan Morot
1 tsk Basilika torkad
1 krm Spiskummin
1 näve Sallatsmix blandad sallat
50 gram Skinka rökt senapssmak fett 3%
Gör så här:
Om du inte har färdigkokt potatis så börja med att koka potatisen och låt den svalna.
Skala och hacka löken.
Dela avokadon på mitten och kläm ut innehållet.
Skiva avokado och kokt kall potatis i bitar.
Blanda, lök, avokado och potatisen i en skål.
Skala, skölj och grovriv moroten över potatisblandningen.
Krydda blandningen och rör om.
Servera med skinka, mixsallat och tomat.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 493
  • GI-värde: 28