Bulgur med kronärtskocka och stora bönor

Fotograf: Julia Siwertz

Bulgur med kronärtskocka och stora bönor


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 dl Bulgur
1 klyfta Vitlök
1 burk Kronärtskocka
1 burk Vita bönor stora konserv
1 styck Grönsaksbuljong pulver tärning
2 dl Matlagningsvin (Winborgs)
12 styck Cocktailtomat
2 msk Mandelmjöl
0.5 förp Basilika färsk
Gör så här:
Koka bulguren enligt anvisningen på förpackningen tillsammans med buljongtärningen och pressad vitlök.
Skölj bönorna noga och dela kronärtskocksbottnarna i mindre bitar.
Koka hastigt upp vinet i en stekpanna, ta av den från värmen och lägg i cocktailtomaterna, bönorna och kronärtskockorna så att de blir varma.
Lägg upp allt på ett fat och strö över den skivade mandeln.
Garnera med örtkryddor och färska basilikablad.

Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 287
  • GI-värde: 53