Tapenadgrillad lax med avokadosallad

Fotograf: Julia Siwertz

Tapenadgrillad lax med avokadosallad


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
4 msk Tapenade Olivtapenade
4 styck Laxfilé
2 styck Avokado
1 dl Oliver svarta u olja
1 förp Cocktailtomat
1 dl Valnötter
Gör så här:
Fördela olivtapenaden på rena laxfiléer.
Grilla filéerna i grilljärn, på kolgrill eller i ugnen i 200 grader tills fisken är genomstekt och ljusrosa samt har fått en fin färg på ytan.
Skala och kärna ur avokadon och dela dem i mindre bitar.
Halvera cocktailtomaterna.
Blanda oliverna, tomaterna och valnötterna med avokadon och servera till den nygrillade laxen.

Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 422
  • GI-värde: 24