Mango- och limeglaserad lax med italienskt matvete

Fotograf: Julia Siwertz

Mango- och limeglaserad lax med italienskt matvete


Antal portioner: 2

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 msk Mango- och limechutney
2 styck Laxfilé
1,5 styck Tomat
1 burk Matvete durum konserv (Zeta)
1 styck Mozarella komjölk (Galbani)
1 dl Basilika färsk
4 msk Matlagningsyoghurt fett 8%
Gör så här:
Bred ut mango- och limechutney på laxfiléerna och lägg dem på ett bakplåtspapper.
Stek laxfiléerna i ugnen i 250 grader i ca 10-15 min eller tills laxen är helt genomstekt.
Skär tomater och mozzarella i små tärningar.
Skölj matvetet noga och värm den.
Blanda matvete, tomat- och mozzarellabitarna med hackad färsk basilika.
Servera med matlagningsyoghurt.

Recept:
Julia Siwertz
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 586
  • GI-värde: 66