Pärondessert

Fotograf: Annethe Åhrberg

Pärondessert


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 ruta Mörk choklad
1 msk Pistaschnötter
0,5 msk Kokosflingor torkade
240 gram Päron konserv m lättsöt lag
Gör så här:
Hacka chokladen.
Placera päronen på fyra fat.
Toppa med kokos, hackad choklad och pistagenötter.


Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 65
  • GI-värde: 54