Gräddig persika med hallontopping

Fotograf: Annethe Åhrberg

Gräddig persika med hallontopping


Antal portioner: 4

Ingredienser
MängdLivsmedel
0,5 dl Vispgrädde fett 40%
2 styck Persika
1 styck Banan
12 styck Hallon
2 msk Kokosflingor torkade
2 ruta Mörk choklad
1 msk Hasselnötter
Gör så här:
Vispa grädden.
Skiva persikorna i halvor eller använd konserverad persika. Se till att det är persika i sin egen juice och inte i sockerlag.
Skiva bananen.
Fördela persikohalvorna i skålar.
Fördela bananskivor ovanpå persikan.
Klicka på lite grädde och toppa med hallonen.
Fördela den finhackade chokladen, hackade nötter och kokosflingorna på hallonen.
Servera direkt.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Snittbetyg:

5

 

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 151
  • GI-värde: 61