
Fotograf: Annethe Åhrberg
Gräddig persika med hallontopping
Antal portioner: 4
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
0.5 dl | Vispgrädde fett 40% |
2 styck | Persika |
1 styck | Banan |
12 styck | Hallon |
2 ruta | Mörk choklad |
2 msk | Kokosflingor torkade |
1 msk | Hasselnötter |
Gör så här:
Vispa grädden.Skiva persikorna i halvor eller använd konserverad persika. Se till att det är persika i sin egen juice och inte i sockerlag.Skiva bananen.Fördela persikohalvorna i skålar.Fördela bananskivor ovanpå persikan.Klicka på lite grädde och toppa med hallonen.Fördela den finhackade chokladen, hackade nötter och kokosflingorna på hallonen.Servera direkt.
Recept:
Annethe Åhrberg
Vispa grädden.Skiva persikorna i halvor eller använd konserverad persika. Se till att det är persika i sin egen juice och inte i sockerlag.Skiva bananen.Fördela persikohalvorna i skålar.Fördela bananskivor ovanpå persikan.Klicka på lite grädde och toppa med hallonen.Fördela den finhackade chokladen, hackade nötter och kokosflingorna på hallonen.Servera direkt.
Recept:
Annethe Åhrberg
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Snittbetyg:
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 151
- GI-värde: 61