Rostad paprikasallad

Fotograf: Gunilla Landström

Rostad paprikasallad


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
0,3 styck Paprika orange
0,3 styck Paprika röd
0,3 styck Paprika gul
1 nypa Salt
0,5 tsk Olivolja
0,5 klyfta Vitlök
Gör så här:
Sätt ugnen på 225-250 grader. Skär paprika i bitar. Ta bort kärnhuset. Placera paprikorna på en ugnsplåt. Baka i ugn till skalet blir bubbligt och delvis svart, cirka 10-15 minuter. Lägg sedan paprikorna i iskallt vatten och ta bort skalet. Strimla sedan. Strö över finhackad vitlök, salt och olivolja.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 48
  • GI-värde: 19