Italiensk matmuffins

Fotograf: Gunilla Landström

Italiensk matmuffins


Antal portioner: 12

Ingredienser
MängdLivsmedel
5 dl Vetemjöl berikat
3 dl Dinkelmjöl speltmjöl fullkorn
2,5 tsk Bakpulver
2 tsk Salt
2 dl Havrekli
1 dl Havregryn
6 styck Ägg
5 dl Lättyoghurt naturell fett 0.5%
0,5 dl Olivolja
Fyllning:
240 gram Apetina 3% fetaost
12 styck Soltorkade tomater
3 msk Oregano torkad
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Smula fetaosten och finhacka tomaterna.
Blanda alla torra ingredienser.
Tillsätt övriga ingredienser.
Blanda i fyllningen.
Smeten ska vara kletig.
Klicka ut smeten i muffinsformar.
Grädda i 25-30 minuter.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 316
  • GI-värde: 88