Lök- och aubergineomelett

Fotograf: Gunilla Landström

Lök- och aubergineomelett


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
2 styck Ägg
1 msk Vatten
1 nypa Salt
1 nypa Peppar
100 gram Aubergine äggplanta
2 msk Lök gul
0.5 tsk Olivolja
0.5 klyfta Vitlök
Tillbehör:
1 styck Tomat
1 näve Sallatsmix blandad sallat
1 msk Lök röd
0.5 msk Gräslök
Gör så här:
Skala och skär aubergine, vitlök och lök i små bitar.
Fräs i olja cirka 10 minuter tills auberginen är mjuk.
Salta och peppra.
Vispa ihop omeletten och häll den i stekpanna.
Häll över grönsakerna.
Hacka tomat, lök och gräslök.
Toppa omeletten innan servering med gräslök, lök, tomat och blandsallat.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 218
  • GI-värde: 16