Stekt halloumi med nektariner

Fotograf: Gunilla Landström

Stekt halloumi med nektariner


Antal portioner: 1

Ingredienser
MängdLivsmedel
0.3 förp Halloumi light (Fontana)
1 styck Nektarin
5 styck Cocktailtomat
1 näve Sallatsmix blandad sallat
0.5 dl Dinkelris (Labans)
0.5 styck Avokado
0.25 styck Lök gul
Vinegrätt
1 tsk Olivolja
1.5 tsk Vatten
1 tsk Vinäger ättiksyra 7%
1 nypa Salt
1 nypa Peppar
Gör så här:
Koka dinkelris enligt anvisning på paketet.
Skölj sallaten.
Dela tomaterna och skär lök i skivor.
Halvera avokado och skär i bitar.
Fördela grönsakerna på en tallrik.
Stek ost och nektariner i olivolja.
Fördela på tallriken.
Ringa över vinegrätten och servera genast.

Recept:
Gunilla Landström
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • Kcal: 479
  • GI-värde: 47