Lågkalorigodis med ananassmak

Fotograf: Annethe Åhrberg

Lågkalorigodis med ananassmak


Antal portioner: 54

Ingredienser
MängdLivsmedel
7 styck Gelatinblad
5 dl Ananasjuice fryst drickf
0,5 dl Kokosflingor torkade
Gör så här:
Lägg gelatinbladen i vatten i några minuter.
Häll upp ananasjuicen i en värmetålig skål.
Häll vatten i en kastrull och låt koka upp.
Sätt juiceskålen på kastrullen.
Krama ur gelatinbladen och lägg dom i juicen.
Ta bort skålen när alla gelatinblad har smält.
Slå över juiceblandningen i en medelstor form och låt stelna i kylskåp cirka 3 timmar.
Ta fram formen och skär geléblandningen i 54 fyrkanter.
Doppa fyrkanterna i kokos och lägg upp på serveringsfat.

Recept:
Annethe Åhrberg
A A A Skriv ut

Betygsätt receptet

Vad tyckte du om receptet?

Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!

Klicka på respektive stjärna för att rösta.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Inget betyg satt

Tipsa en vän

Tipsa en vän om receptet.



Näringsvärde per portion
  • GI-värde: 66