
Fotograf: Annethe Åhrberg
Snabb cheesecake med jordgubbar
Antal portioner: 4
Ingredienser | |
Mängd | Livsmedel |
16 styck | Jordgubbar |
4 styck | Digestivekex |
1.5 dl | Lättyoghurt vanilj fett 0.5% |
1.5 dl | Philadelphiaost fett 27% |
Gör så här:
Blanda philadelphiaost och vaniljyoghurten.Skiva jordgubbarna.Smula ner hälften av kexen i fyra glas.Ta en sked och klicka ner hälften av yoghurtblandningen över kexen.Strö över hälften av jordgubbarna.Smula ner resten av kexen över jordgubbarna.Klicka ner resten av yoghurtblandningen och toppa med resterande jordgubbar.
Recept:
Annethe Åhrberg
Blanda philadelphiaost och vaniljyoghurten.Skiva jordgubbarna.Smula ner hälften av kexen i fyra glas.Ta en sked och klicka ner hälften av yoghurtblandningen över kexen.Strö över hälften av jordgubbarna.Smula ner resten av kexen över jordgubbarna.Klicka ner resten av yoghurtblandningen och toppa med resterande jordgubbar.
Recept:
Annethe Åhrberg
A A A

Betygsätt receptet
Vad tyckte du om receptet?
Betygsätt receptet för att berätta för andra vad du tyckte om det!
Klicka på respektive stjärna för att rösta.
Snittbetyg:
Tipsa en vän
Tipsa en vän om receptet.
Näringsvärde per portion
- Kcal: 214
- GI-värde: 68