4 coola nagelidéer som tar dina naglar till nästa nivå

Letar du efter ett sätt att ta dina naglar till nästa nivå? Kolla in dessa fyra coola nagelidéer när du använder gellack! Dessa mönster är perfekta för alla tillfällen och kommer säkerligen att göra dig uppmärksammad.

Idé 1

Prova en negativ utrymmesdesign först. Denna trend handlar om att lämna lite tomt utrymme på naglarna och det är ett bra sätt att visa din kreativa sida. Du kan använda tejp eller klistermärken för att skapa intressanta mönster, eller så kan du bara måla runt naglarna för att uppnå detta utseende.

Idé 2

Därefter kan du ge ombre-naglar ett försök. Den här trenden är perfekt för dig som vill ha lite färg på naglarna men inte vill ha något för djärvt. Du kan uppnå detta utseende genom att måla dina naglar med två eller tre färger och sedan blanda dem tillsammans.

Idé 3

En annan cool idé är att lägga till lite glitter på dina naglar. Detta är ett bra sätt att få dina naglar att sticka ut och är perfekt för en utekväll. Du kan antingen lägga till glitter på hela nageln eller bara markera några områden.

Idé 4

Slutligen kan du prova en matt finish. Denna trend har funnits ett tag, men det är fortfarande en av de mest populära lookerna. För att få denna look, måla helt enkelt dina naglar med en matt topplack.

Ibland handlar det om att hitta inspiration utifrån och försöka se själv. Men oftast handlar det om att prova saker och ibland löser det sig, andra gånger misslyckas det. Och så är det bara att gå upp på hästen igen och försöka igen. Så vad väntar du på? Prova dessa coola nagelidéer och ta dina naglar till nästa nivå!

You might like