Hur man blir brun på vintern utan att sola

Det är den tiden på året igen när löven börjar byta färg och dagarna börjar bli kortare. Inte nog med det så får vi knappt se solen och hyn blir blek. För många innebär det att det är dags att börja fundera på hur man blir brun på vintern utan att sola. Här är några tips som kan hjälpa dig.

Kosttillskott.

Det finns gott om bra brun utan sol tabletter på marknaden numera som kan ge dig en naturlig solbränna utan att du utsätts för farliga UV-strålar. Se bara till att följa anvisningarna noga, eftersom det inte kommer göra dig brunare om du överskrider den rekommenderade dagliga dosen. 

Spraytan

Om du inte vill äta kosttillskott dagligen så kan du alltid använda dig utav spraytan. Detta är ett utmärkt alternativ för personer som har ont om tid eller som vill vara säkra på att deras solbränna blir perfekt. Se bara till att hitta en välrenommerad salong som använder högkvalitativa produkter och följ deras efterbehandlings-instruktioner noggrant för att förlänga din solbränna. Du kan också köpa hem en sprayflaska och göra behandlingen hemma. Dock är det då svårare att få ett perfekt resultat och kan resultera i en fläckig solbränna.

Betakaroten

Ät livsmedel som innehåller betakaroten. Betakaroten är ett pigment som finns i vissa frukter och grönsaker och som ger dem sin karakteristiska orange eller gula färg. När du äter livsmedel som innehåller betakaroten omvandlar din kropp det till A-vitamin, vilket bidrar till att hålla din hud frisk och ger den lite glöd. Några bra källor till betakaroten är morötter, sötpotatis, melon och aprikoser. Så, fyll på med dessa hälsosamma livsmedel om du vill få en naturlig solbränna utan att sola.

Slutsats 

Det finns många sätt att bli brun på vintern utan att sola. Oavsett om du använder ett kosttillskott, spraytan eller äter livsmedel som innehåller betakaroten kan du få en perfekt bronsglöd hela säsongen utan att behöva oroa dig för UV-skador. Så låt inte det kalla vädret hindra dig från att bli solbränd!

You might like