Samarbetspartner sökes i hela Sverige

Samarbetspartner sökes i hela Sverige

Vi söker partners med vilka vi kan växa tillsammans som företag – att samarbeta med Städfirma Sverige är enkelt – vi arbetar med städföretag från Kiruna i norr till Ystad i söder för att uppfylla alla dina städbehov. Våra städtjänster omfattar flyttstädning, fastighetsstädning, hemstädning, byggstädning och alla andra städbehov. Vi vill vara Sveriges starkaste aktör inom detta område och söker just nu efter andra företag som tror sig vilja växa med oss, ansluta sig till våra tjänster, hjälpa till med allt arbete vi tar på oss, anställa egen personal och växa som entreprenörer. Vi växer snabbt och vi letar alltid efter nya företag som vill ansluta sig till oss. Idag är vi mycket glada över att ha slutfört tusentals städjobb i Sverige med våra fantastiska partners. Vi letar alltid efter nya underleverantörer som vill växa sin verksamhet med oss. Om du är en entreprenör som vill växa, vänligen kontakta oss.

Just nu söker i samarbetspartners i

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Vissa kunder hos Städfirma Sverige bokar vår städtjänst. Då framgår det tydligt vad städpriset är per kvadratmeter och vad timpriset är för löpande städning. När du blir affärspartner läggs du in i det system där vi samlar alla våra underleverantörer och när ett jobb bokas via oss får du en förfrågan via SMS eller e-post om du är tillgänglig för att utföra jobbet den dagen. Våra underleverantörer måste vara lika ambitiösa och metodiska som vi är för att säkerställa kundnöjdhet – Städfirma Sverige tar hand om allt pappersarbete för kunden och som underleverantör får du en månatlig samlingsfaktura. Var finns företagets adress eller säte? Företagsnamn och organisationsnummer Har ni en hemsida? E-post och mobiltelefonnummer som ska användas för kommunikation Vilka är de möjliga leveransorterna? Om resekostnader uppstår, på vilken adress kommer resekostnaderna att faktureras? Genom att arbeta med oss etablerar du ett permanent partnerskap.

Fördelar med samarbete

Många företag samarbetar gärna med oss. Det beror på att vi kan få jobbet gjort snabbt och att du slipper allt pappersarbete. Tre skäl till varför ditt företag bör engagera sig Att starta och driva ett städföretag är en spännande resa, men samtidigt kan det vara skrämmande och osäkert att hoppa in i världen som egenföretagare. Du kanske inte alltid vet vad du ska göra. Genom att arbeta med oss kan vi hjälpa dig med ditt företag. Du kan alltid säga ja. Utan erfarenhet vet du inte var du ska investera dina pengar för att tjäna pengar. Genom att samarbeta med oss minimerar du din risk. I gengäld får du färdiga beställningar på arbete som du kan godkänna eller avvisa. Det här är ett säkert och enkelt sätt att få ditt företag att växa. Det går alltid upp och ner på marknaden och det kan vara oroväckande när ditt företag går ur säsong. Kommer dina kunder en gång i månaden? Vi har många års erfarenhet och ett gott rykte när det gäller säsongsbetonade erbjudanden, så du kan vara lugn under lågsäsongen. Vi erbjuder möjligheter att växa När du driver ett tjänsteföretag lägger du mycket tid på att hantera reklamationer, hantera RUT-avdrag, fakturering och kundsupport. När du gör affärer med Städfirma Sverige har du en partner till ditt förfogande när du behöver fler kunder och råd från oss. Våra kunder är alltid våra viktigaste samarbetspartners.

När kan jag som underentreprenör kontakta er

Naturligtvis kan du alltid kontakta oss – vi har öppet dygnet runt – så mejla oss, presentera dig själv och berätta vilka städtjänster du kan erbjuda. Vi vill att du ska vara lika passionerad som vi är när det gäller att tillhandahålla en kvalitetstjänst till våra kunder. Vårt mål är att bygga långsiktiga partnerskap och bli ett företag som erbjuder enkla, högkvalitativa städtjänster som gör våra kunder nöjda.

 

 

You might like