Vem ansvarar för flyttstädning – Vad gör en städfirma

Vem ansvarar för flyttstädning?

Vem ansvarar för flyttstädning? Ibland kan det stå inskrivet i hyreskontrakt eller i köpebrev att ansvaret faller på ägare av kontrakt eller bostad att ordna med flyttstädning innan man lämnar ifrån sig sin bostad till nästa ägare. Att inte städa upp efter sin flytt innebär inte att det inte får några konsekvenser. Flyttstädning i Malmö förväntas på samma sätt som flyttstädning i Boden. Oavsett var du bor i Sverige kan du inte hoppa över detta.

Vad gör en städfirma?

Vad gör en städfirma som inte man tänker som privatperson? Anettes Flyttstädning Sverige AB erbjuder bland annat kvalitet på våra flyttstädningar. Dessa utförs av kompetenta och serviceinriktade medarbetare. Vid en flytt finns det ofta höga förväntningar från fastighetsmäklare och husägare. Ditt hem förväntas vara rent och snyggt, men det innebär inte bara lite dammsugning och sopning. Flyttstädning omfattar allt från att ta bort fett och rengöra avlopp till att ta bort kalk och rengöra fönster. Det är inte ovanligt att dessa uppgifter tar lika lång eller längre tid än flyttprocessen.

Spara tid med flyttstädning från Anettes Flyttstädning Sverige AB.

  • Du som är mitt i en flytt och behöver städa ditt hem. Det är då vi kan hjälpa dig.
  • Det innebär att du sparar tid och energi, vilket är en mycket bra sak.
  • Dessutom kan du dra nytta av våra extremt låga priser genom att tillämpa RUT-avdraget.

Vad händer om man hoppar över sin flyttstädning?

Vad händer om man hoppar över sin flyttstädning? Det kan bland annat att den som tar över bostad eller hyresvärd anlitar en städfirma som du därefter krävs att betala. Fördelen med att inte hoppa över att anlita en städfirma, är att du kan inhämta offerter, och jämföra priser samt få garanti på utförd tjänst så att om besiktning ej blir godkänd så åtgärdas det. Du kan då med gott samvete installera dig i din nya bostad. Detta är ett ständigt återkommande problem. Om du vill undvika de problem som orsakas av att du inte städar eller städar på fel sätt, är ett städföretag det bästa valet. Du måste betala för städningen. Det är dock värt det eftersom det minimerar risken för att behöva städa igen efteråt eller betala för ytterligare städning.

You might like