Vi presenterar Restöds: Det svenska varumärket som tar underklädesvärlden med storm

Det finns en ny spelare i underklädesvärlden, och den är från Sverige! Restöds är ett varumärke som snabbt vinner en stor efterföljare för sina bekväma, högkvalitativa underkläder. Men idag har deras sortiment även utökats till T-shirts, jackor och olika accessoarer. Företaget grundades redan 1936, men är fortfarande ett av de ledande varumärkena inom herrmode. Låt oss ta en närmare titt på varför.

Restöds fokuserar på sitt material

Restöds är mycket fokuserade på sitt materialval. Material som alla är noga utvalda för att ge bästa komfort, men samtidigt också med stor hänsyn till miljön. Tygerna är också designade för att hålla, så du kan vara säker på att dina Restöds-kläder fortfarande ser bra ut efter många tvättar.

Passformen beaktas

Ett annat stort försäljningsargument är passformen – Restöds erbjuder en mängd olika storlekar och snitt för att passa alla kroppstyper. Och om du inte är säker på vilken storlek du ska få, har de en praktisk storleksguide på deras hemsida som du kan använda. Det är extra viktigt att du hittar rätt storlek, då för stor eller för liten kan vara obekvämt. Detta gäller oavsett om det är en Resteröds fleecejackor eller ett par strumpor. Kläderna ska sitta och vara sköna att ha på sig.

Det finns något för alla

Oavsett om du letar efter Resteröds kalsonger, T-shirts eller jackor så har Restöds något för alla. Och med deras fokus på kvalitet och komfort kan du vara säker på att du får mycket för pengarna. Så varför inte ge dem ett försök? Du kanske blir förvånad över hur mycket du gillar deras kläder!

Köp kläder med hållbarhet i åtanke

Om du letar efter hållbart mode är Restöds ett bra val. Restöds är ett ledande varumärke inom hållbarhet och en av anledningarna till det är att de bearbetar kläder av bambu. Bambu är ett mycket hållbart material och det har även en hel del bra egenskaper. Den är mjuk, hållbar och har en bra känsla. Och eftersom bambu är så hållbart kan du vara säker på att dina kläder har en minimal påverkan på miljön.

Förutom att använda bambu använder de även ekologisk bomull och återvunnen polyester. Det här är alla bra material som är bra för miljön. Och genom att använda dessa material kan Restöds producera högkvalitativa kläder som håller länge.

You might like