Skribent: Anna Bengtsson
Skriv ut  Tipsa en vän  A B C
Publicerad: 2017-09-17

Så blir du på bättre humör

Har du lätt för att brusa upp eller att tycka att allt är pest? Här listar vi hur du kan bli på bättre humör.
 
Så blir du på bättre humör

Fotograf: sund.nu

Om du har lätt för att brusa upp är det bäst att du lär dig hantera ditt humör genom att gå undan och samla tankarna innan du bemöter andra med din ilska. Säg att du måste lämna mötet, personen och be att få återkomma eftersom du känner dig för upprörd just nu att fortsätta mötet eller diskussionen.
 
- Det snabbaste sättet att bli på bra humör igen är att spela din favoritlåt. Låt dig svepas med i rytmerna och dansa loss lite under ett par minuter.
 
- Andas och samla dig genom att gå igenom situationen som gjorde dig upprörd. Hur kan du återkoppla utan att brusa upp?
 
- Mer långsiktigt är det viktigt att bestämma hur du vill att ditt liv ska se ut. Hur vill du uppfattas av andra och vad gör dig glad och nöjd? Skriv ner dina tankar på ett papper eller i mobilen och sträva efter att uppnå minst två av dom.
 
- Dagdröm och visualisera hur det känns när du är nöjd och glad.
 
- Ta för vana att skriva ner det som gjort dig stolt över dig själv under det senaste dygnet.
 
- Se på andra med en positiv inställning. Beröm gärna din kompis eller kollega för det du uppskattar hos dom. Positiva tankar och uttalanden tenderar att smitta av sig.
 
- Fokusera på möjligheter istället för problem och begränsningar.
 
 
 
Kommentarer på denna artikel
 
2017-10-12 19:42:02 - Camila Rodela
camilarodela360@gmail.com
Jag blev sårad och hjärtbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att den verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. ogagakunta@gmail.com. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskastare. Så, jag kommer att rådgöra dig där ute om du har något problem kontakta ogagakunta, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig .. Maila honom på: ogagakunta@gmail.com
 
Kommentera denna artikel